De gezelligste tijd van het jaar is in aantocht! Kerstmis en Nieuwjaar komen steeds dichterbij en dat betekent weer volop cadeautjes shoppen voor familie en vrienden. Dat het dure tijden zijn hoeven we je niet meer te vertellen. Toch kan je ook op een budgetvriendelijke & originele manier jouw familie en vrienden verrassen! Wij geven alvast wat inspiratie met budgetvriendelijke en originele cadeautjes. 

1. Meter in morse - €10,95

Wil je op een super originele manier jouw meter bedanken of die persoon verrassen met het verzoek om meter te worden? Wel dan zal je ongetwijfeld scoren met dit prachtige armbandje. We hebben deze armbandjes ook met de tekst 'peter, papa, bff, luck, merci, mama, zus'. Let's go morse!

Shop ze meteen hier!

Meter in morse

2. De stoerste Peter / De liefste Opa - € 8,50

Wat doen opa's en peter's het liefst? Een lekker drankje drinken toch? Met deze houten flessenopeners is dat extra leuk, want ze zullen telkens herinneren van wie ze deze hebben gekregen. Ze zijn verkrijgbaar met de tekst 'Liefste opa' of 'stoerste peter'.

Shop ze meteen hier!

 liefste opa

3. Bucket list blik - € 9,95

Liefst wil je toch dat de dromen of wensen van jouw geliefden werkelijkheid worden. Om hen een stapje dichterbij te brengen kan je hen al laten starten met een bucket list op te maken met avontuurlijke, grappige en speciale dingen die men nog wil realiseren. Deze bucket list zal jouw vrienden of familie helpen om hun dromen na te jagen, want if you can dream it, you can do it!

Shop ze meteen hier!

Bucket list blik

4. Fijne feestdagen zwarte thee - € 4,95

Ben je of ken je een thee persoon, dan kan je hen zeker verrassen met dit toffe gondeldoosje dat gevuld met verse zwarte thee. Voeg eventueel nog een leuke mok toe en je hebt meteen een fantastisch cadeaupakket. 

Fijne feestdagen zwarte thee

Shop ze meteen hier!

 5. Sleutelhanger 'just pretending' - € 12,5

Just pretending to be organised... Ben jij ook zo? Of ken je zo iemand? Wees nu maar eerlijk ... doen we niet allemaal alsof we het voor elkaar hebben .... of alles perfect op rolletjes loopt ?! Nou, dan heb je hier de perfecte sleutelhanger ervoor ;-). 

Shop ze meteen hier!

Sleutelhanger just pretending

Niet gevonden wat je zocht, een ruimere selectie kan je vinden onder onze collectie 'Cadeautjes'!

Fijne cadeautjes zoektocht!

Groetjes
Hélène

 

Door Hélène Gheysens

Laat een reactie achter

Alle blogs bekijken

Interieur trends 2023 - duurzaam wonen

Duurzaam wonen is dé woontrend in 2023! Lees hier hoe jij deze trend bij jouw thuis kan toepassen. Cocooning is één van de grootste gevolgen van de...