FAQ

 • Waar kan ik de MILLEBEAU producten kopen?

  MILLEBEAU gaat voor een ultieme klantenbeleving en zorgt met een unieke selectie van producten voor een sfeervolle collectie die enkel te vinden is in onze webshop.

 • Wat met verzendkosten en retourzendingen?

  MILLEBEAU werkt samen betrouwbare partners bpost en PostNL. Hierdoor kunnen we uw levering garanderen, van zowel in de Benelux als wereldwijd.

  Tarieven zijn afhankelijk de door u gekozen leveringspartner, bestemming, eventuele tijdelijke kortingen en bestelde hoeveelheid. Verzending gebeurt steeds met track & trace zodat je steeds weet waar je pakketje zich bevindt.

  Retours worden geaccepteerd binnen 14 dagen na verzending van je bestelling. Retourkosten zijn echter niet inbegrepen. 

 • Wat met schade en garantie?

  MILLEBEAUgeeft om zijn producten en zorgt ervoor om deze in topconditie aan jou te leveren. Moest het toch voorvallen dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie, neem je zo snel mogelijk contact met ons op via mail hello@millebeau.com Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 • Wat te doen indien je een klacht hebt?

  Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Neem in zo'n geval contact via hello@millebeau.com zodat we samen kunnen bekijken hoe we je verder kunnen helpen.