HET GEZICHT ACHTER MILLEBEAU

Ik ben Hélène - het gezicht achter MILLEBAU - optimo positivo,girl momvan 2 zeer actieve meiden, getrouwd met"the best hubby in the world",fashion & interior addict. Ik hou van eenkick-ass work-out& kijk elke week het meest uit naar het moment dat we met ons gezinnetje kunnen apéritieven.

LOVE what you do, DO what you LOVE!

Dat is exact de reden waarom ik met MILLEBEAU gestart ben!

MIJN VERHAAL

Na één van de moeiilijkste periodes uit mijn leven, waarin ik mezelf totaal voorbij was gelopen, heb ik één van de strafste beslissingen genomen. Ik besloot een totaal andere wending aan mijn leven te geven door deeltijds te gaan werken en daarnaast iets te doen waar ik ECHT energie van krijg en waar ik mijn creativiteit de vrije loop in kan laten gaan. 

Millebeau was born en nu run ik elke dag met veel passie en boordevol energie deze webshop met als doel jullie blij te maken!

Elk seizoen vraagt om een andere sfeer en daar help ik jullie heel graag bij met een selectie van trendy woonaccessoires.

Bij het samenstellen van mijn assortiment zoek ik steeds de leukste producten voor jouw interieur uit. Ik combineer zachte kleuren, natuurlijke & duurzame materialen met hier en daar een stoer accent om jouw interieur net dat tikkeltje meer te geven.

Naast het aanbod van woonaccessoires bied ik ook een superleuk assortiment aan papierwaren, geschenk artikelen en lifestyle producten. Ik inspireer jullie graag verder op mijn social media kanalen.

Liefs
Hélène

VEILIG ONLINE WINKELEN

WEBWINKELKEUR

Omdat ik je als klant wil verzekeren dat je bij MILLEBEAU veilig & vertrouwd online kan winkelen, heb ik een certificatie bekomen van de stichting WebwinkelKeur.

Je kan deze herkennen & consulteren door op het roze icoontje links (via pc) of bovenaan (via mobiel) het scherm te klikken. Daar kan je steevast ook reviews van andere klanten lezen, evenals jouw eigen aankoopervaring achterlaten.